Duo van eend / gekonfijte eendenbout en eendenlever / perziken / sjalotjes
26
Risotto/ truffel / emulsie van asperges/ kalfszwezeriken
28
Hoofdgerechten
Wij blazen even uit tussen 25/07 en 09/08. Met veel plezier zien wij u vanaf de 10de terug. Reserveren kan steeds online via onze site.
Het beste van runder entrecote/ emulsie van bearnaise / reductie van balsamico
32
Speenvarken gegaard op lage temperatuur / zoetzure saus / seizoensgroenten
24
Op vel gebakken tarbot / risotto / saus met Parmezaan / gerookte aubergine
36
Ardeense zwarte kip/ zalfje van broccoli / buikspek /reductie van kalfsjus /
zomertruffel
28
Kalf lende in een korst / zomertruffel / morieljes
30
Stoofvlees op “Vlaamse wijze”/ seizoensgroenten / kasteelaardappelen
22
Kalfskop “en tortue”
22
Desserts
Wij blazen even uit tussen 25/07 en 09/08. Met veel plezier zien wij u vanaf de 10de terug. Reserveren kan steeds online via onze site.
Mascarpone/ rood fruit / sorbet van basilicum
16
Foret noire met een twist/ yoghurtijs / meringue
15
Belgische chocolade / champignons op twee wijzen/ koffie
16
Gekonfijte perziken in siroop van kaneel / sabayon / crumble van amandelen / vanille ijs
16
Formules
Van 12u tot 13u30
Snelle lunch (Van woensdag tot en met vrijdag)
Voor- en hoofdgerecht en koffie
30,00€
Wij blazen even uit tussen 25/07 en 09/08. Met veel plezier zien wij u vanaf de 10de terug. Reserveren kan steeds online via onze site.
Business-lunch ( Van woensdag tot en met vrijdag)
Voor- en hoofdgerecht en dessert van de Chef
35,00€
Weekend menu
Wij blazen even uit tussen 25/07 en 09/08. Met veel plezier zien wij u vanaf de 10de terug. Reserveren kan steeds online via onze site.
Weekend Menu ( 4 gangen)
Langoustines / granny appelen / sap van mosselen met safraan
Parfait van Elixir d’Anvers / crumble van sinaasappel/ frambozensorbet/ prosecco
Kalf lende in een korstje / zomertruffel / morieljes
Belgische chocolade / champignons op twee wijzen/ koffie
Prijs van het menu : 58€
Prijs van het menu met wijnen, koffie of thee inbegrepen : 78€
Weekend Menu ( 5 gangen)
Langoustines / granny appelen / sap van mosselen met safraan
Duo van eend / gekonfijte eendenbout en eendenlever / perziken / sjalotjes
Parfait van Elixir d’Anvers / crumble van sinaasappel/ frambozensorbet/ prosecco
Kalf lende in een korstje / zomertruffels / morieljes
Belgische chocolade / champignons op twee wijzen/ koffie
Prijs van het menu : 70€
Prijs van het menu met wijnen, koffie of thee inbegrepen : 96€
Reserveren
Beekhoeve
Wij blazen even uit tussen 25/07 en 09/08. Met veel plezier zien wij u vanaf de 10de terug. Reserveren kan steeds online via onze site.
Reserveren kan u op 011/66 55 70 of via onderstaand formulier. ( Gedurende onze verlofperiode enkel online)